Event
Posted in

29 september, 11-15u – HOF BERLAMUZE ONTDEKKINGSZONDAG in Lier

Posted in

De ruwbouw van woonproject Hof Berlamuze in hartje Lier, op enkele stappen van de muziekacademie, Grote Markt en de Nete, is bijna volledig klaar. Benieuwd? We nodigen je uit voor een ‘ruwbouwwandeling’ langs de 7 gebouwen doorheen het toekomstige groene en autovrije binnengebied. We informeren je ook graag hoe je nog even – tot eind 2024 – kan genieten van het verlaagde btw-tarief van 6% (onder voorwaarden), een aanzienlijk voordeel dat kan oplopen tot € 55.200.  Mogen we je verwachten op de Hof Berlamuze ontdekkingszondag op 29 september? Welkom na registratie.


HOF BERLAMUZE ONTDEKKINGSZONDAG, praktisch

Wanneer?

Zondag 29 september 2024, van 11 tot 15u. Spring gerust binnen wanneer het voor jou past (na registratie).

Waar?

Op werf van Hof Berlamuze in Lier, omgeven door de Berlarij, Molenstraat, Pettendonk en Arthur Vanderpoortenlaan. Toegang via de Molenstraat, tegenover huisnummer 17.  Parkeren kan op Parking Gasthuisvest.

Wat?

De Hof Berlamuze Ontdekkingszondag biedt de gelegenheid om de ruwbouw, de unieke ligging én het aanbod van Hof Berlamuze geheel vrijblijvend te ontdekken, bij een gezellig hapje en een drankje in een ongedwongen sfeer.  We informeren je ook graag hoe je nog tot eind 2024 kan genieten van het verlaagde btw-tarief van 6%, onder voorwaarden.

“Koop je een woning of appartement in Hof Berlamuze als eigen en enige woonst en dit voor eind 2024? Dan kan ook jij waarschijnlijk nog genieten van het verlaagde btw-tarief en tot wel €55.200 besparen. Misloop deze buitenkans niet. Kom langs op de Hof Berlamuze Ontdekkingszondag voor verdere informatie.”


Nog genieten van 6% btw? Snelle beslissers doen voordeel!

Al heel wat toekomstige bewoners konden genieten van het verlaagde btw-tarief van 6%, een maatregel van de overheid die weliswaar eind 2024 afloopt. Koop je als particulier een appartement, duplex of woning in Hof Berlamuze als eigen en enige woning? Dan kan ook jij waarschijnlijk nog heel even genieten van het tijdelijk (tot eind 2024) verlaagd btw-tarief van 6% (i.p.v. 21%) voor afbraak en heropbouw. Een aanzienlijke besparing, tot wel € 55.200. We informeren je tijdens de ontdekkingszondag graag vrijblijvend over de exacte voorwaarden en precieze voordelen.

Ondertussen op de werf

En of het de laatste maanden is vooruitgegaan op de werf. Het nieuwbouwproject, dat 7 aparte gebouwen in en rond een groen binnengebied omvat, krijgt steeds meer vorm. De gevelmetselwerken zijn in volle uitvoering – bij sommige gebouwen trouwens  al helemaal afgerond – en binnenkort is het de beurt aan de schrijnwerkers. Met eigen ogen zien? Kom gerust lang.

HOF BERLAMUZE, in het kort

Waar kan je thuiskomen tussen cultuur en natuur, tussen water en groen, tussen autoluwe rust en de dynamiek van een levendige en historische stad? Hof Berlamuze. Wonen op mensenmaat, pal in het warme hart van Lier en vlak bij de Nete. Dit woonproject omhelst zeven knappe woongebouwen, allemaal laagbouw, die harmonieus samenkomen in en rond een binnenhof. De woningen en appartementen zijn al net zo verscheiden als de bewoners die er straks zullen thuiskomen. Hof Berlamuze, daar zit muziek in.

Wonen op mensenmaat, in ’t warme hart van Lier

Hof Berlamuze:

• Toplocatie aan de Berlarij, in ’t hart van Lier

• Zeven kleinschalige gebouwen, laagbouw en op maat van de site en omgeving

• Autovrij wonen, in een rustig binnengebied

• Diversiteit, zowel qua architectuur als aanbod

• Gezellige en groene binnentuin

• Ruime ondergrondse parking